Dagens 10 Kostnadsfria Tarotläggningar

Här kan du få en gratis tarotläggning alla vardagar mellan kl 13.00 - 14.00.

Så här funkar det:

Varje vardag så kommer jag att publicera ett nytt blogginlägg med samma information som här nedan så håll koll om du vill ha en kostnadsfri tarotläggning.

De första tio som skriver in sitt namn och efternamn i komentarfältet här nedan i detta blogginlägg och gillar / delar med sig av denna sida på facebook, får en kostnadsfri Tarotläggning av mig.

Notera att ni endast kan få en kostnadsfri tarotläggning i ert namn.

När ni ser att ni är bland de första tio som kommenterat, så kontaktar ni mig per mail med samma namn och efternamn och skriver då även ert födelsedatum åå-mm-dd tillsammans med den fråga som ni vill ha svar på i mailet.

Räkna med att varje läggning tar ca 10 minuter, så ha tålamod och vänta på erat svar. Jag gör läggningarna i turordning.

Observera att jag endast kommer att återkoppla med svar på frågor till de tio första personerna varje dag, varje tarotläggning är anonym och kommer att besvaras per mail.

Är du inte bland de tio första idag så glöm inte att imorgon är en ny dag som innebär en ny chans för dig att få en kostnadsfri tarotläggning. Lycka till!

Kärlek och Ljus till er alla / AVP-AlisVolatPropriis

 

 

15 okt 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)